top of page

Inscrieri Membri

Children in School

IMPREUNA

REUSIM

Dorim sa schimbam lumea insa nu vom reusi singuri. Avem nevoie de voi, avem nevoie de creativitatea voastra, de dorinta si credinta voastra ca sistemul educational romanesc poate fi unul mai bun. Te invitam sa schimbi, impreuna cu noi, perceptia asupra invatamantului! Te invitam sa participi activ la inovarea unei noi versiuni a educatiei in Romania! Te invitam, alaturi de noi, sa lansam impreuna noi trenduri in educatie!

Traim in era comunicarii si, totusi, comunicam din ce in ce mai putin si mai ineficient. Implicarea si modul de lucru al dascalilor la clasa are un rol important, definitoriu in formarea ca indivizi a elevilor generatiilor noi, in dezvoltarea si promovarea comunicarii eficiente cu acestia si intre acestia. ADS promoveaza schimbarea in abordarea predarii si interactiunii profesor-elev. Daca esti un profesor modern, cu viziune si dorinta de schimbare, probabil ca iti vei dori sa fii parte a acestei misiuni prin care noi dorim sa generam constientizarea nevoii de reformare a sistemului de invatamant. Din calitatea de membru ADS vei putea participa activ la schimbarea mediului educational romanesc.

Dorinta noastra a fost si este sa putem genera schimbare in sistemul educational romanesc. Toate actiunile derulate de noi, toate proiectele noastre vizeaza dezvoltarea unui sistem de invatamant de care cu totii sa fim mandri. Dorim sa cream o comunitate a dascalilor vizionari, care inteleg ca sistemul educational romanesc are nevoie nevoie de schimbare, care inteleg ca sistemul de predare trebuie sa fie raportat la viitor , nu la trecut. Impreuna vom reusi mereu sa cream lucruri marete, sa producem schimbarea, sa generam un viitor mai bun pentru noi si pentru copiii nostri.

Generam schimbarea impreuna!
School Notebook

School Notebook

school notebook

DIY School Cone

DIY School Cone

revista ADS

Teacher and Pupil

Teacher and Pupil

teacher and pupil

sotron

sotron

sotron

Love

Love

Love

Kids Painting

Kids Painting

Painting kids

Girl at School

Girl at School

girl writing

Teen with bicycle

Teen with bicycle

Teen with bicycle

Preschool Graduation Ceremony

Preschool Graduation Ceremony

happy graduation kid

Library

Library

books

professional developmnet training sessio

professional developmnet training sessio

classroom

School Application

School Application

school application

Inscrieri membri
bottom of page