top of page

Acerca de

Dialog Pentru Schimbare

Editia a VIII-a

SWOT PE EDUCAȚIE
ÎN ÎNVĂȚĂMÂNTUL PUBLIC ȘI PRIVAT

 Te invităm, din nou, la DIALOG PENTRU SCHIMBARE!!!

 

Facem împreună "SWOT pe Educație în învățământul Public și Privat" la ediția cu numărul opt a conferinței DIALOG PENTRU SCHIMBARE, luna aceasta, într-o nouă întâlnire valoroasă în care dascălii cu viziune şi dorință de schimbare învață împreună și împărtășesc din experiențele lor didactice, într-o atmosferă caldă şi prietenoasă.

Te invităm joi, 05 octombrie, cu începere de la orele 09.00, să descoperi alături de super-profesori ca şi tine ce se ascunde în spatele analizei SWOT pe care aceștia o vor face referitor la transformările din ultima vreme care se petrec în sistemul de învățământ românesc.,Vei strânge un bagaj creativ de practică didactică în care vei regăsi, fără îndoială, exemple concrete de activități, proiecte și inițiative realizate de profesioniști din educație, dascăli cu superputeri și oameni implicați în sfera educațională din comunitatea Dascălilor Schimbării.

Întâlnirea de joi, 05 octombrie, va avea loc în cadrul Liceului Teoretic Internațional de Informatică București (Colentina), între orele 09.00 - 13.00, și va cuprinde o serie de prezentări care surprind abordări, proiecte și activități inovatoare din domeniul de experiență al invitaților.

Accesul în sala de conferință este gratuit pentru membrii ADS cu cotizația la zi, precum și pentru profesorii ICHB și se va face între orele 8.30 și 9.00.

Cunoşti un dascăl cu superputeri, care crede că poate schimba în bine mediul educațional românesc prin aportul său şi își doreşte să participe la evenimentul nostru, dar nu este încă membru ADS? Îndrumă-l către site-ul nostru. Are încă timp să solicite înscrierea în organizația dascălilor vizionari şi cu dorință de schimbare. Dacă accesează site-ul nostru, va găsi în josul fiecărei pagini formularul de înscriere unde își poate lăsa numele şi adresa de email, după care va primi pe email absolut toate informațiile şi paşii de urmat pentru a putea face parte din comunitatea noastră.

Pe scena virtuală vor urca educatori, învățători, profesori și promotori ai calității în educație.

Evenimentul nostru este derulat în parteneriat cu Liceul Teoretic Internațional de Informatică București.

Vă așteptăm cu drag să descoperim împreună noi provocări!

Echipa ADS

DESPRE CE VORBIM LA
DIALOG PENTRU SCHIMBARE?

PROGRAM
&
ETAPE DE DESFĂȘURARE

îNREGISTRARE CADRE DIDACTICE
ORA 08.30 - 09.00
DESCHIDEREA LUCRĂRILOR
ORA 09.00
Ora 09.00

MARCEL

BARTIC

cu discursul:

ÎNVĂȚĂMÂNTUL PARTICULAR.

PROVOCĂRI ȘI OPORTUNITĂȚI.

Marcel este profesor de istorie și fondator al școlii Evrika.

WhatsApp Image 2023-09-28 at 14.11.14.jpeg
Ora 09.15

ANDREEA

PAUL

cu discursul:

CUM CREȘTEM LIDERI, NU EXECUTANȚI, ÎNTR-O LUME ÎN PLINĂ SCHIMBARE

Andreea este conferențiar universitar doctor la Facultatea REI - ASE și președintele INACO.

WhatsApp Image 2023-09-28 at 14.12.09.jpeg
Ora 09.30

GABI

BARTIC

cu discursul:

CUI ÎI ESTE FRICĂ DE EVALUĂRI CORECTE?

Gabi  este specialist în marketing, advertising &comunicare digitală, a înființat și conduce de mai bine de 5 ani platforma de testare standardizată Brio.

P1795782.JPG
Ora 09.15

LILIANA ROMANIUC

cu discursul:

ȘTIINȚA ÎNVĂȚĂRII ȘI PRACTICI PROMIȚĂTOARE PENTRU ÎNVĂȚAREA VIZIBILĂ

Liliana este profesor de matematică, formator, profesor asociat la  Univ. l.I. Cuza Iași, doctor în știinîele educației, formator, expert în educație.

WhatsApp Image 2023-09-28 at 14.10.57.jpeg
Ora 10.00

VUGAR

BABAYEV

cu discursul:

IS INTERNATIONAL MINDEDNESS THE KEY TO 21st CENTURY EDUCATION?

Vugar is an experienced international educator with a comprehensive leadership and management backgroung. Holds a Bachelor of Arts in Mathematics from Bogazici University and a Master of Arts in Applied Educational Leadership and Management from the University of London's nstitute of Education

WhatsApp Image 2023-09-28 at 21.31.49.jpeg
Ora 10.15

COFEE BREAK

RELUAREA LUCRĂRILOR
ORA 10.45
Ora 10.45

DALINA

COSTIN

cu discursul:

CHARACTER EDUCATION - DE LA ASPIRAȚIE LA IMPLEMENTARE

Dalina este formator, trainer, profesor și creator de cursuri diverse, cu peste 20 de ani de experiență în actorie și formare pe grupuri de copii și adulți. În prezent este profesor de public speaking, mindfulness și dezvoltare personală în cadrul ICHB.

IMG_9726 (2)_edited.jpg
Ora 11.00

ALINA

VÂLCU

cu discursul:

MISIUNEA DE DASCĂL - VOCAȚIE ȘI PASIUNE

Alina  este expert în învățământ și are o vastă experiență ca formator în domeniul metodicii, pentru specializările religie și română. A ocupat funcții ca: director adjunct de școală gimnazială, mentor pentru practica pedagogică la propunerea Universității Ovidius sau metodist și membru în cadrul Consiliului Consultativ al IȘJ Constanța.

Ora 11.00

MIHAELA

RUS

cu discursul:

ANALIZA SWOT: ÎNVĂȚĂMÂNTUL DE STAT VS. ÎNVĂȚĂMÂNTUL PRIVAT

Mihaela este doctor în psihologie al Universității Babeș-Bolyai din Cluj, profesor universitar titular și Prodecan al Facultății de Drept și Științe Administrative, în cadrul Universității Ovidius Constanța, precum și coordonator de doctorat la Institutul de Filosofie și Psihologie Constantin Rădulescu-Motru al Academiei Române.

WhatsApp Image 2023-09-23 at 07.53_edited.jpg
Ora 11.00

TĂNASE

TASENȚE

Co-speaker & asistent
cu discursul:

ANALIZA SWOT: ÎNVĂȚĂMÂNTUL DE STAT VS. ÎNVĂȚĂMÂNTUL PRIVAT

asistent al doamnei

MIHAELA

RUS

Tănase este lector și coordonator ERASMUS la Facultatea de Drept și Științe Administrative a Universității Ovidius Constanța. A finalizat studii de licență, masterat și doctorat în Științele Comunicării, având de asemenea un master în Administrație Europeană.

WhatsApp Image 2023-09-24 at 08.47.07.jpeg
Ora 11.30

SPEAKER

SURPRIZĂ

questionmark.jpg
Ora 11.45

PAUZĂDE SOCIALIZARE

Conference
Ora 12.00

WORKSHOP

Acces exclusiv pentru cadrele didactice ale Liceulu Teoretic Internațional de Informatică București.

ÎNCHIDEREA SESIUNII

DE LUCRĂRI

Ora 13.00
Ora 13.00

COCKTAIL

Bartender Pouring Cocktail
bottom of page