top of page

EVENIMENTE

La O Cafea Pentru Schimbare!

un proiect - pilot al

Asociatiei Dascalii Schimbarii

ADS vine la tine in scoala! Seria workshop-urilor dedicate dezvoltarii dascalilor continua!

Ca dascal, binele si interesul copilului din fata ta trebuie sa primeze intotdeauna. Este misiunea noastra sa trezim curiozitatea in ochii speriosi ai primei zile de scoala, este scopul nostru sa reusim sa comunicam de la suflet la suflet si este mandria noastra sa descoperim, in timp, ca tot efortul a meritat. Poate nu retinem notele, dar ne aducem aminte perfect de toate zambetele pe care am reusit sa le generam, de toate visurile elevilor nostri si de toata stradania lor de a ne demonstra ca pot livra ceea ce noi sadim in sufletul si mintea lor, de toate numele lor pe care candva le-am rostit cu mandrie, cu suparare, cu blandete sau cu speranta. Pentru ca noi, dascalii, vedem ceva in fiecare din voi, cei care ne sunteti sau ne-ati fost elevi si urmarim orgoliosi rezultatele voastre in meciul, uneori dur, cu viata. Caci stim sigur ca in fiecare suflet, al celor care ne-au trecut prin maini, exista si o farama din sufletul nostru. Dar care este oare portretul profesorului model? Care este cel al elevului model? Cum reusim sa legam parteneriate cu elevii nostri? Despre toate acestea si despre multe alte aspecte ale vietii si activitatii de "dascal al erei digitale" vei putea afla detaliiin curand in cadrul workshop-urilor de dezvoltare a comunicarii si interactiunii profesor -elev oferite de Asociatia Dascalii Schimbarii tuturor profesorilor cu viziune si dorinta de schimbare care au inteles ca modul de predare la clasa trebuie si poate fi imbunatatit.

Workshop-urile se adreseaza profesorilor scolilor constantene si se doreste ca acest tip de abordare sa fie un act de pionerat in incercarea noastra de a produce schimbarea la nivel de perceptie in sfera educationala. Asociatia Dascalii Schimbarii doreste sa promoveze schimbarea in mediul educational implicandu-se in actiuni menite sa ajute la dezvoltarea de practici noi si inovative de predare, la initierea unui nou tip de interactiune profesor-elev, totul in beneficiul elevilor noii generatii si pentru a ne raporta  corect, ca dascali, la realitatea societatii actuale, precum si pentru a tine pasul cu transformarile erei digitale pe care o traversam.  Daca esti un profesor modern, cu viziune si dorinta de schimbare, probabil ca iti vei dori sa ne ai la tine in scoala. Pentru a face posibil acest lucru, nu trebuie decat sa te asiguri ca cel putin 15-20 colegi de ai tai doresc sa ne cunoasca si sa afle cum vedem noi educatia viitorului si, impreuna cu directorul scolii tale, sa inscrieti scoala voastra in agenda noastra. 

Organizam la cerere acest tip de evenimente in scolile constantene. Contacteaza-ne pentru mai multe detalii. Urmareste si lista evenimentelor noastre urmatoare, mai jos!

0 ZILE PÂNĂ LA EVENIMENT
05 oct. 2022, 10:00
Constanța
Dialog Pentru Schimbare este deja la a 7-a ediție. Am reunit pentru tine specialişti în educație, psihologie organizațională şi psihopedagogie, training şi leadership educațional, mindset şi management personal.
Team work

Avem Nevoie De Sustinerea Ta!

bottom of page