top of page

Despre Noi

Ne-am infiintat din dorinta de a crea un mediu educational de calitate pentru copiii nostri, din dorinta si din necesitatea de a schimba mentalitati intr-un sistem ce are nevoie de schimbare.

Suntem dascali si stim cel mai bine care sunt nevoile sistemului educational. Stim de asemenea ca responsabilitatea crearii unui ambient educational cu adevarat performant ne apartine tuturor si nu numai “statului”.

Nu ne dorim “o tara ca afara”, ne dorim o tara in care copiii sunt corect indrumati. Nu ne dorim “sa traim visul american”, ne dorim sa traim “visul romanesc” reusind sa oferim copiilor nostri un viitor mai bun.

Stim ca doar prin educatie de calitate se poate produce o schimbare veritabila a vietii noastre si a copiilor nostri. Acest lucru insa nu se poate realiza fara o implicare activa si autentica a tuturor. Copiii nostri de azi reprezinta adultii de maine ai societatii.

Avem incredere in puterea educatiei. Doar prin educatie de calitate vom reusi sa schimbam in bine mentalitati, destine, oameni! Impreuna reusim sa schimbam viitorul!

Ce Urmarim

Vrem sa impartasim valorile si ideile noastre tututror celor care doresc o schimbare in bine, o schimbare calitativa a mediului de lucru la clasa.

Scopul nostru, al tuturor, trebuie sa fie acela de a ne pastra in tara tinerii, oferindu-le siguranta zilei de maine, insuflandu-le dragostea de tara, dragostea pentru tot ceea ce este autentic romanesc. Toate acestea se pot face doar printr-o educatie riguroasa si de buna calitate.

Our Mission

Valorile Noastre

  • Ne pasa

  • Ne implicam

  • Suntem devotati cauzei noastre

  • Suntem onesti cu noi insine si cu ceilalti

  • Suntem responsabili

  • Respectam valorile noastre, dar si valorile celorlalti, in tot ceea ce facem

  • Ne bucuram si punem pret pe munca in echipa

  • Avem incredere in puterea educatiei. Doar prin educatie de calitate vom reusi sa schimbam in bine mentalitati, destine, oameni! Impreuna reusim sa schimbam viitorul!

Avem Nevoie De Sustinerea Ta!

bottom of page