top of page

sâm., 13 iun.

|

Webinar

Leadership Sau Cum Sa Nu Fii Doar Manager. Descatuseaza-ti Adevaratul Potential!

Un webinar interactiv, un workshop-combo plin de informatii utile, trei ore de coaching pentru a va ajuta sa va descatusati adevaratul potential. Va vom demonstra practic ca succesul este pentru toti, nu doar pentru unii, si va vom arata cum sa atingeti cea mai buna versiune a voastra!

Registration is Closed
See other events
Leadership Sau Cum Sa Nu Fii Doar Manager. Descatuseaza-ti Adevaratul Potential!
Leadership Sau Cum Sa Nu Fii Doar Manager. Descatuseaza-ti Adevaratul Potential!

Ora & Data

13 iun. 2020, 11:00 – 14:00

Webinar

Detalii despre eveniment

De ce unii oameni au succes, in timp ce altii cunosc doar esecul? Ce ii face pe primii sa fie mai speciali? Tu ce ai face daca nu ai putea gresi? Pe ce se bazeaza convingerile tale? Conteaza sa fii doar un manager bun sau trebuie sa inveti sa fii un leader adevarat in 2020? 

La toate aceste intrebari si la multe altele gasim raspuns sambata, 13 iunie 2020, ora 11:00, alaturi de prof. Nicoleta Bercaru si antreprenorul Anamaria Ciulu.

Nicoleta Bercaru este un manager care a ridicat si mentinut pe primul loc in top o scoala gimnaziala in ultimii 8 ani si un om care a inteles ca doar prin schimbare putem deveni mai buni in tot ceea ce facem, drept pentru care a infiintat Asociatia Dascalii Schimbarii, un ONG menit sa dea aripi dascalilor cu viziune. Anamaria Ciulu este strategist in comunicare si design si a devenit antreprenor in urma cu aproape 5 ani, dupa ce, timp de 7 ani, a construit de la zero divizia de marketing a unei multinationale si a generat rezultatele cele mai bune in acest proiect. Nicoleta si Anamaria au puncte comune. Nici nu se putea altfel, nu? Amandoua cauta mereu cai de autodezvoltare si amandurora le place sa traiasca in afara zonei de confort.

In webinarul interactiv de sambata, Nicoleta si Anamaria iti vor arata cum poti sa te eliberezi de sistemul de "convingeri" nociv dezvoltarii si cresterii pe plan profesional si personal, setat poate in mod involuntar, cum sa faci diferenta intre un management de calitate si un leadership cu adevarat productiv, cum sa iti descatusezi adevaratul potential pentru a reusi in orice iti propui sa faci. Webinarul include exercitii de auto-evaluare menite sa ne faca sa intelegem cum modul in care privim realitatea ne afecteaza intreaga viata.  

Ne vedem sambata la un webinar de exceptie alaturi de Nicoleta Bercaru si Anamaria Ciulu! Rezerva locul tau chiar acum!

Share This Event

DESPRE CE VORBIM LA CONFERINTA

ora 10.00 
Deschiderea Lucrarilor

eu 2 (1).jpeg

NICOLETA BERCARU
TOP SPEAKER

ora 10.25

“Finding Inspiration In Every Child”

073c1229-13e8-4ede-b7a0-62ef2853312b.jfif

MIHAELA RUS
VIP SPEAKER

ora 10.45

"Valori  in educatie"

GEANINA LALU POPESCU
WOW SPEAKER

ora  11.05

“Elevul - centru al universului educational”

Dorobantu Viforel.png

VIFOREL DOROBANȚU
TREND SPEAKER

ora 11.30

"Importanta eficientei si calitatii educationale"

WhatsApp Image 2022-09-21 at 10.36.42 AM.jpeg

IONELA NEAGOE
SUPER SPEAKER

ora 11.50

"Cultura invatarii împreună si curajul de a inova"

WhatsApp Image 2022-09-19 at 7.56.44 PM.jpeg

IRINA ERMOLAEV
EXPERT SPEAKER

ora 12.10

"Demersuri pentru integrarea elevilor cu cerinte educationale speciale intr-o scoala incluziva"

ora 12.10 
Coffee Break
organizat de
Cofetaria TRANDAFIRUL

ora 12.30
Reluarea Lucrarilor 

SPEAKERI SURPRIZĂ

Program

Enache Tușa
 

„Egalitatea de sanse în educatie ca instrument al educatiei incluzive”, un subiect adiacent de reflexie si care vine în completarea temei sustinute de colega sa de scena, doamna Irina ERMOLAEV.

WhatsApp Image 2022-09-20 at 9.53.14 AM.jpeg

Sorin Ovidiu Cupșa

Abordeaza o prezentare bazata pe sfaturi practice si solutii testate, în sensul cresterii calitatii actului didactic si identificarii modalitatii optime de abordare a educabililor pentru dezvoltarea comunicarii eficiente    elev-profesor.

Ovidiu-Cupsa- foto.jpg
bottom of page