top of page

sâm., 11 iul.

|

Zoom Webinar

10 Pasi Pentru Succesul La Examenul De Titularizare

ADS este alaturi de voi la examenul pentru titularizare! Pentru ca ne dorim sa venim in intampinarea tuturor celor care in scurt timp vor sustine examenul de titularizare, pentru ca intelegem toate emotiile prin care ati trecut, dar mai presus de toate, pentru ca dorim sa va oferim ajutorul nostru.

Registration is Closed
See other events
10 Pasi Pentru Succesul La Examenul De Titularizare
10 Pasi Pentru Succesul La Examenul De Titularizare

Ora & Data

11 iul. 2020, 11:00 – 13:00

Zoom Webinar

Detalii despre eveniment

Prin intermediul webinarului "10 Pasi Pentru Succesul La Examenul DeTitularizare", prof. Alina Vâlcu va pune la dispozitie informatii utile, necesare sustinerii cu succes a examenului. Veti discuta pe rand despre generalitati in proiectarea didactica, tipuri de lectii, momente ale lectiei, clasificarea strategiilor didactice, tipuri de itemi - categorii si formulare, viziunea moderna asupra sistemului de invatamant, tipologii ale comportamentului cadrului didactic, jocul didactic, modele de subiecte si modul de abordare al predarii online. Toate acestea si multe alte informatii bine documentate va sunt puse la dispozitie, sambata, 11 iulie, ora 11,00 a.m., de catre colega noastra, membru in board-ul de conducere si membru fondator al ADS, prof. Alina Vâlcu. Alina Vâlcu a urmat cursurile Universitatii Ovidius Constanta, are o vasta experienta ca formator in domeniul metodicii pentru specializarile religie si romana si a ocupat functii ca mentor pentru practica pedagogica la propunerea Universitatii Ovidius sau metodist si membru in cadrul Consiliului consultativ al ISJ Constanta, este coautor al lucrarii "Metodica predarii religiei", Editura Gheorghe Alexandru, Craiova, a obținut Gradul didactic I şi este realizator de subiecte, corector în cadrul comisiilor de titularizare – disciplina religie ortodoxă. Accesul la webinar este gratuit insa locurile sunt limitate. Grabeste-te sa ocupi locul tau! Rezerva char acum! 

Share This Event

DESPRE CE VORBIM LA CONFERINTA

ora 10.00 
Deschiderea Lucrarilor

eu 2 (1).jpeg

NICOLETA BERCARU
TOP SPEAKER

ora 10.25

“Finding Inspiration In Every Child”

073c1229-13e8-4ede-b7a0-62ef2853312b.jfif

MIHAELA RUS
VIP SPEAKER

ora 10.45

"Valori  in educatie"

GEANINA LALU POPESCU
WOW SPEAKER

ora  11.05

“Elevul - centru al universului educational”

Dorobantu Viforel.png

VIFOREL DOROBANȚU
TREND SPEAKER

ora 11.30

"Importanta eficientei si calitatii educationale"

WhatsApp Image 2022-09-21 at 10.36.42 AM.jpeg

IONELA NEAGOE
SUPER SPEAKER

ora 11.50

"Cultura invatarii împreună si curajul de a inova"

WhatsApp Image 2022-09-19 at 7.56.44 PM.jpeg

IRINA ERMOLAEV
EXPERT SPEAKER

ora 12.10

"Demersuri pentru integrarea elevilor cu cerinte educationale speciale intr-o scoala incluziva"

ora 12.10 
Coffee Break
organizat de
Cofetaria TRANDAFIRUL

ora 12.30
Reluarea Lucrarilor 

SPEAKERI SURPRIZĂ

Program

Enache Tușa
 

„Egalitatea de sanse în educatie ca instrument al educatiei incluzive”, un subiect adiacent de reflexie si care vine în completarea temei sustinute de colega sa de scena, doamna Irina ERMOLAEV.

WhatsApp Image 2022-09-20 at 9.53.14 AM.jpeg

Sorin Ovidiu Cupșa

Abordeaza o prezentare bazata pe sfaturi practice si solutii testate, în sensul cresterii calitatii actului didactic si identificarii modalitatii optime de abordare a educabililor pentru dezvoltarea comunicarii eficiente    elev-profesor.

Ovidiu-Cupsa- foto.jpg
bottom of page