top of page

mar., 03 dec.

|

Scoala Gimnaziala Nr. 39 Nicolae Tonitza

Let's make bicycles great again!

ADS lanseaza in perioada urmatoare primul proiect-pilot dedicat elevilor, proiect prin care doreste sa ofere copiilor posibilitatea de a practica sportul pe care il iubesc in drumul catre scoala. Redam gloria bicicletei, insuflam copiilor dragostea pentru natura si respectul pentru propriul corp!

Let's make bicycles great again!
See other events
Let's make bicycles great again!
Let's make bicycles great again!

Ora & Data

03 dec. 2019, 10:00 EET

Scoala Gimnaziala Nr. 39 Nicolae Tonitza, Aleea Solidaritatii, Constanta, Romania

Detalii despre eveniment

Ati auzit spunandu-se, poate,  de mai multe ori: Ciclismul este un sport gratios, care presupune control, calm, postura si o miscare ritmica a picioarelor. Intrebati pe oricine foloseste bicicleta si  toti va vor spune ca ciclismul aduce un sentiment de armonie pe care alte activitati sportive nu reusesc pe deplin sa il ofere. Indiferent daca vorbim despre senzatia de aer curat si proaspat care imbujoreaza obrazul sau despre satisfactia resimtita atunci cand iei o curba cu inclinarea perfect calculata, nu exista nicio indoiala ca mersul pe bicicleta are un impact profund asupra starii de bine si a sanatatii, atat mental cat si fizic. ADS vine in intampinarea dorintei copiilor de a pargurge drumul catre scoala pe bicicleta si, considerand ca acest lucru poate avea conotatii pozitive pentru educatia acestora si pentru mediul inconjurator, propune montarea primului suport rastel pentru stationarea bicicletelor intr-o scoala constanteana, Scoala Gimnaziala nr. 39 Nicolae Tonitza. Consideram ca educand de la varste fragede spiritul civic, dragostea pentru natura si respectul pentru propriul corp putem crea premisele unui viitor mai bun pentru copiii nostri si pentru noi toti. Lansarea proiectului-pilot va avea loc pe 3 decembrie la ora 10.00 a.m., in curtea scolii Nicolae Tonitza. In cadrul lansarii acestui proiect-pilot pe care dorim sa il extindem in cat mai multe scoli constantene pe viitor, vom anunta criteriile de organizare ale concursului "Carti pentru Biciclete", un concurs care pune la bataie... ati ghicit! Biciclete! Urmariti-ne pe Facebook si pe site pentru a nu rata detaliile acestui proiect-pilot sau veniti marti, 3 decembrie, alaturi de noi! Let's make bicycles great again!

Share This Event

DESPRE CE VORBIM LA CONFERINTA

ora 10.00 
Deschiderea Lucrarilor

eu 2 (1).jpeg

NICOLETA BERCARU
TOP SPEAKER

ora 10.25

“Finding Inspiration In Every Child”

073c1229-13e8-4ede-b7a0-62ef2853312b.jfif

MIHAELA RUS
VIP SPEAKER

ora 10.45

"Valori  in educatie"

GEANINA LALU POPESCU
WOW SPEAKER

ora  11.05

“Elevul - centru al universului educational”

Dorobantu Viforel.png

VIFOREL DOROBANȚU
TREND SPEAKER

ora 11.30

"Importanta eficientei si calitatii educationale"

WhatsApp Image 2022-09-21 at 10.36.42 AM.jpeg

IONELA NEAGOE
SUPER SPEAKER

ora 11.50

"Cultura invatarii împreună si curajul de a inova"

WhatsApp Image 2022-09-19 at 7.56.44 PM.jpeg

IRINA ERMOLAEV
EXPERT SPEAKER

ora 12.10

"Demersuri pentru integrarea elevilor cu cerinte educationale speciale intr-o scoala incluziva"

ora 12.10 
Coffee Break
organizat de
Cofetaria TRANDAFIRUL

ora 12.30
Reluarea Lucrarilor 

SPEAKERI SURPRIZĂ

Program

Enache Tușa
 

„Egalitatea de sanse în educatie ca instrument al educatiei incluzive”, un subiect adiacent de reflexie si care vine în completarea temei sustinute de colega sa de scena, doamna Irina ERMOLAEV.

WhatsApp Image 2022-09-20 at 9.53.14 AM.jpeg

Sorin Ovidiu Cupșa

Abordeaza o prezentare bazata pe sfaturi practice si solutii testate, în sensul cresterii calitatii actului didactic si identificarii modalitatii optime de abordare a educabililor pentru dezvoltarea comunicarii eficiente    elev-profesor.

Ovidiu-Cupsa- foto.jpg
bottom of page