top of page

vin., 01 mai

|

Webinar Webex

Curs Managementul Institutiilor Scolare

#Stamacasa dar continuam sa facem #faptebune. Din dorinta de a asigura fiecarui copil din judetul Constanta dreptul la educatie si posibilitatea de a se conecta cu #scoalaonline, ADS ofera tuturor celor interesati un curs de management al institutiilor publice aplicat in sfera educatiei.

Registration is Closed
See other events
Curs Managementul Institutiilor Scolare
Curs Managementul Institutiilor Scolare

Ora & Data

01 mai 2020, 10:00 – 12:00

Webinar Webex

Detalii despre eveniment

 

#Stamacasa dar continuam sa facem #faptebune. Din dorinta de a asigura fiecarui copil din judetul Constanta dreptul la educatie si posibilitatea de a se conecta cu #scoalaonline, ADS ofera tuturor celor interesati un curs de management al institutiilor publice aplicat in sfera organizarii si gestionarii institutiilor scolare la un pret modic.  Nu rata sansa de a participa la un curs care te poate ajuta sa te dezvolti profesional si personal, un curs care in mod normal ar putea sa coste pana la 750 de lei. Vei putea participa la curs achitand o suma care cu siguranta nu constituie un efort financiar major pentru tine, o suma care insa inseamna mult pentru un copil fara posibilitati, o suma care va ajuta un copil sa zambeasca din nou. Pretul cursului nostru este de doar 50 de lei. Cu acesti 50 de lei iti oferim tie posibilitatea de a dobandi cunostinte noi la pret accesibil si oferim, #impreuna, copiilor care provin din medii defavorizate posibilitatea de a participa la cursuri. Din banii stransi vom achizitiona tablete pe care le vom oferi copiilor fara posibilitati materiale pentru a asigura legatura acestora cu scoala. Impreuna putem schimba viitorul!

 ADS a pornit o campanie de strangere de fonduri, intitulata "Better Together", pentru copiii defavorizati care nu beneficiaza de mijloace tehnologice pentru a se conecta la cursuri in spatiul online. Ca sa ne aducem aportul in aceasta campanie de strangere de fonduri ne-am gandit sa oferim posibilitatea de dezvoltare personala pentru cadrele didactice prin intermediul unui curs online cu un cost modic pentru a suplimenta fondurile cu ajutorul carora dorim sa achizitionam tablete pentru copiii fara posibilitati. Cursul se adreseaza directorilor de scoala debutanti dar si tuturor cadrelor didactice care doresc sa-si dezvolte aptitudini in aria managementului institutiilor scolare. 

#educamzambete #doarimpreunareusim #totulvafibine

Share This Event

DESPRE CE VORBIM LA CONFERINTA

ora 10.00 
Deschiderea Lucrarilor

eu 2 (1).jpeg

NICOLETA BERCARU
TOP SPEAKER

ora 10.25

“Finding Inspiration In Every Child”

073c1229-13e8-4ede-b7a0-62ef2853312b.jfif

MIHAELA RUS
VIP SPEAKER

ora 10.45

"Valori  in educatie"

GEANINA LALU POPESCU
WOW SPEAKER

ora  11.05

“Elevul - centru al universului educational”

Dorobantu Viforel.png

VIFOREL DOROBANȚU
TREND SPEAKER

ora 11.30

"Importanta eficientei si calitatii educationale"

WhatsApp Image 2022-09-21 at 10.36.42 AM.jpeg

IONELA NEAGOE
SUPER SPEAKER

ora 11.50

"Cultura invatarii împreună si curajul de a inova"

WhatsApp Image 2022-09-19 at 7.56.44 PM.jpeg

IRINA ERMOLAEV
EXPERT SPEAKER

ora 12.10

"Demersuri pentru integrarea elevilor cu cerinte educationale speciale intr-o scoala incluziva"

ora 12.10 
Coffee Break
organizat de
Cofetaria TRANDAFIRUL

ora 12.30
Reluarea Lucrarilor 

SPEAKERI SURPRIZĂ

Program

Enache Tușa
 

„Egalitatea de sanse în educatie ca instrument al educatiei incluzive”, un subiect adiacent de reflexie si care vine în completarea temei sustinute de colega sa de scena, doamna Irina ERMOLAEV.

WhatsApp Image 2022-09-20 at 9.53.14 AM.jpeg

Sorin Ovidiu Cupșa

Abordeaza o prezentare bazata pe sfaturi practice si solutii testate, în sensul cresterii calitatii actului didactic si identificarii modalitatii optime de abordare a educabililor pentru dezvoltarea comunicarii eficiente    elev-profesor.

Ovidiu-Cupsa- foto.jpg
bottom of page