top of page

sâm., 16 mai

|

Webex Webinar

Cum Sa Creezi Impact Si Sa Iti Descoperi Adevaratul Potential. Comportamentul Si Gandirea Iti Definesc Brandul Personal.

Ce ai face daca ai fi incapabil de esec? Cu siguranta nu experimentam aceasta "problema" vreodata in viata. Insa cati dintre noi nu isi doresc si nu cauta solutii pentru limitarea esecului in propriile vieti? Dar oare cati reusesc si, daca reusesc, pana la urma care este secretul?

Registration is Closed
See other events
Cum Sa Creezi Impact Si Sa Iti Descoperi Adevaratul Potential. Comportamentul Si Gandirea Iti Definesc Brandul Personal.
Cum Sa Creezi Impact Si Sa Iti Descoperi Adevaratul Potential. Comportamentul Si Gandirea Iti Definesc Brandul Personal.

Ora & Data

16 mai 2020, 11:00 – 12:30

Webex Webinar

Detalii despre eveniment

 

Ce ai face daca ai fi incapabil de esec?

Cu siguranta nu experimentam aceasta "problema" vreodata in viata. Insa cati dintre noi nu isi doresc si nu cauta solutii pentru limitarea esecului in propriile vieti? Dar oare cati reusesc si, daca reusesc, pana la urma care este secretul? Ce este si cum sa iti creezi propria cultura organizationala, cum sa ii faci pe oameni sa te urmeze si sa iti acorde increderea lor? Care este diferenta intre Caracter, Cultura si Brand? Propriul brand, despre asta vorbim, pentru ca fiecare dintre noi reprezinta in sine un brand. Nu este necesar sa ai o afacere ca sa ai un brand, un logo sau titulaturi pompoase. Insa exista cateva ingrediente care te pot ajuta sa te faci remarcat, sa iesi din multime. Vrei sa le afli? Atunci te asteptam alaturi de noi, sambata, 16 mai, sa interactionam, sa discutam si sa cautam raspunsurile alaturi de strategistul in comunicare & design, Anamaria Bella Ciulu.

Anamaria este fondator si CEO al companiei de strategie corporativa prin comunicare si design, ALL 4 Marketing SRL. In prezent, Anamaria acorda consiliere de specialitate pentru companii si organizatii, inclusiv pentru ADS. Inainte de a infiinta A4M, acum aproape 5 ani, Anamaria a performat pentru cativa ani in sfera jurnalismului in domeniul politic. A dezvoltat apoi de la zero divizia de marketing a unei multinationale, in Constanta, ca Marketing Manager. 7 ani mai tarziu a inteles ca are suficiente cunostinte, destula incredere si o doza absolut decenta de curaj si nebunie sa demareze propriul brand. Cunoaste 8 limbi straine pe care le vorbeste fluent, este un om analitic, invata mereu si inca nu s-a plictisit de facultate. E la a 5-a. Plus un master. Considera ca a face greseli este o componenta obligatorie a tuturor calatoriilor... Cu toate acestea, calatoreste mult si nu va renunta pentru ca isi da voie sa greseasca. Cand am intrebat-o de ce a ales sa fie strategist in comunicare si design ne-a raspuns: "Pentru ca ma pricep." Nu este modesta, sau , ma rog, poate putin... Cel mai greu ii este sa scrie si sa vorbeasca  despre ea. 

Share This Event

DESPRE CE VORBIM LA CONFERINTA

ora 10.00 
Deschiderea Lucrarilor

eu 2 (1).jpeg

NICOLETA BERCARU
TOP SPEAKER

ora 10.25

“Finding Inspiration In Every Child”

073c1229-13e8-4ede-b7a0-62ef2853312b.jfif

MIHAELA RUS
VIP SPEAKER

ora 10.45

"Valori  in educatie"

GEANINA LALU POPESCU
WOW SPEAKER

ora  11.05

“Elevul - centru al universului educational”

Dorobantu Viforel.png

VIFOREL DOROBANȚU
TREND SPEAKER

ora 11.30

"Importanta eficientei si calitatii educationale"

WhatsApp Image 2022-09-21 at 10.36.42 AM.jpeg

IONELA NEAGOE
SUPER SPEAKER

ora 11.50

"Cultura invatarii împreună si curajul de a inova"

WhatsApp Image 2022-09-19 at 7.56.44 PM.jpeg

IRINA ERMOLAEV
EXPERT SPEAKER

ora 12.10

"Demersuri pentru integrarea elevilor cu cerinte educationale speciale intr-o scoala incluziva"

ora 12.10 
Coffee Break
organizat de
Cofetaria TRANDAFIRUL

ora 12.30
Reluarea Lucrarilor 

SPEAKERI SURPRIZĂ

Program

Enache Tușa
 

„Egalitatea de sanse în educatie ca instrument al educatiei incluzive”, un subiect adiacent de reflexie si care vine în completarea temei sustinute de colega sa de scena, doamna Irina ERMOLAEV.

WhatsApp Image 2022-09-20 at 9.53.14 AM.jpeg

Sorin Ovidiu Cupșa

Abordeaza o prezentare bazata pe sfaturi practice si solutii testate, în sensul cresterii calitatii actului didactic si identificarii modalitatii optime de abordare a educabililor pentru dezvoltarea comunicarii eficiente    elev-profesor.

Ovidiu-Cupsa- foto.jpg
bottom of page