top of page

sâm., 05 oct.

|

Universitatea „Ovidius” din Constanta

Conferinta " Dialog pentru Schimbare", Editia a II-a

Care este viitorul educatiei? Cum transforma tehnologia educatia? Cum ar trebui sa arate elevul si profesorul viitorului? Acestea, dar si alte provocari ale educatiei in era digitala vor fi dezbatute in cadrul celei de-a II a editii a conferintei noastre. Vino la "Dialog pentru Schimbare"!

Registration is Closed
See other events
Conferinta " Dialog pentru Schimbare", Editia a II-a
Conferinta " Dialog pentru Schimbare", Editia a II-a

Ora & Data

05 oct. 2019, 11:00 – 12:30 EEST

Universitatea „Ovidius” din Constanta, Str. Capitan Al. Serbanescu, nr. 6, Campus Universitar Constanța, Corp C, Clasa Confucius, Romania

Detalii despre eveniment

 Educatia schimba totul. O societate care nu primeste educatie de calitate este o societate vulnerabila. In contextul dezvoltarii si evolutiei sferei digitale, actul educational este cel care face pana la urma diferenta si prin intermediul caruia putem forma generatii pregatite sa raspunda provocarilor lumii complexe care se naste chiar sub ochii nostri.  

Asociatia Dascalii Schimbarii doreste ca prin actiunile sale sa ajute mediul educational romanesc generand constientizarea necesitatii schimbarii printre reprezentantii acestuia si incercand sa promoveze educatia de calitate, democratica si actualizata cerintelor erei digitale pe care cu totii o traversam. 

Agenda:

ora 11:00 - inceperea lucrarilor

11:15 Cristian Stoian , in calitate de elev, sustine tema "Educatia pentru Viata - Schimbarea de Azi, pentru Noi, Cei de Maine"

11:30 Stan Stoica, profesor si autor de manuale, sustine tema "Manualul - Sursa sau Resursa"

11:45 Radu Vasile, consilier dezvoltare personala prin art-terapie, sustine tema "Elemente de Educatie Inclusiva pentru Persoanele cu Dizabilitati"

12:00 Mihaela Rus, prof. univ. dr. habil., sustine teme "Schimbarea vine din noi"

12:15 Parintele Pricop Ciprian ne vorbeste despre schimbare din perspectiva omului care stie sa asculte cel mai bine necazurile si neajunsurile comunitatii pentru care slujeste

12:30 Pauza de socializare & cafea

13:00 Workshop "Inteligenta Emotionala in Relatia Profesor - Elev" sustinut de Senior Trainer & Coach, Cristina Nastasescu, un atelier practic oferit in parteneriat cu Asociatia Ascendis, prin bunavointa si amabilitatea directorului executiv, doamna Carmen Ciuraru. 

ora 15:00 - incheierea lucrarilor

   Evenimentul va  avea loc la Universitatea „Ovidius” din Constanța, Str. Capitan Al. Serbanescu, nr. 6, Corp C, Centrul de Excelenta - clasa Confucius, Campus Universitar. Te rugam sa prezinti biletul si dovada achitarii taxei de participare, la accesul in sala. Daca nu reusesti sa achiti in contul nostru, poti plati taxa de participare si inainte de a intra in sala. Pastreaza biletul si arata-l pentru a putea achita. Nu uita sa te inscrii si la workshop-ul  Inteligenta Emotionala  in Relatia Profesor - Elev sustinut de Senior Trainer-ul acreditat NPL si Blue EQ, Cristina Nastasescu. Nu te costa nimic in plus si vei dobandi informatii valoroase pentru tine si pentru cariera ta.

Bilet participare

  • Taxa de participare

    Va rugam sa achitati contravaloarea biletului de participare in contul nostru RO14BTRLRONCRT0488375102, deschis la Banca Transilvania si sa ne trimiteti pe email confirmarea platii. Plata se poate efectua si inainte de accesul in sala pe baza biletului de participare. Multumim!

    50,00 RON
    Vânzare încheiată

Total

0,00 RON

Share This Event

DESPRE CE VORBIM LA CONFERINTA

ora 10.00 
Deschiderea Lucrarilor

eu 2 (1).jpeg

NICOLETA BERCARU
TOP SPEAKER

ora 10.25

“Finding Inspiration In Every Child”

073c1229-13e8-4ede-b7a0-62ef2853312b.jfif

MIHAELA RUS
VIP SPEAKER

ora 10.45

"Valori  in educatie"

GEANINA LALU POPESCU
WOW SPEAKER

ora  11.05

“Elevul - centru al universului educational”

Dorobantu Viforel.png

VIFOREL DOROBANȚU
TREND SPEAKER

ora 11.30

"Importanta eficientei si calitatii educationale"

WhatsApp Image 2022-09-21 at 10.36.42 AM.jpeg

IONELA NEAGOE
SUPER SPEAKER

ora 11.50

"Cultura invatarii împreună si curajul de a inova"

WhatsApp Image 2022-09-19 at 7.56.44 PM.jpeg

IRINA ERMOLAEV
EXPERT SPEAKER

ora 12.10

"Demersuri pentru integrarea elevilor cu cerinte educationale speciale intr-o scoala incluziva"

ora 12.10 
Coffee Break
organizat de
Cofetaria TRANDAFIRUL

ora 12.30
Reluarea Lucrarilor 

SPEAKERI SURPRIZĂ

Program

Enache Tușa
 

„Egalitatea de sanse în educatie ca instrument al educatiei incluzive”, un subiect adiacent de reflexie si care vine în completarea temei sustinute de colega sa de scena, doamna Irina ERMOLAEV.

WhatsApp Image 2022-09-20 at 9.53.14 AM.jpeg

Sorin Ovidiu Cupșa

Abordeaza o prezentare bazata pe sfaturi practice si solutii testate, în sensul cresterii calitatii actului didactic si identificarii modalitatii optime de abordare a educabililor pentru dezvoltarea comunicarii eficiente    elev-profesor.

Ovidiu-Cupsa- foto.jpg
bottom of page