top of page

DIALOG PENTRU SCHIMBARE

Finding Inspiration in Every Child

Nimic nu e întâmplător, la fel cum, credem noi, nici menirea noastră nu este o întâmplare. De la înființare și până azi, în aproape 4 ani de existență, am urmărit constant să creștem, prin acțiunile noastre, calitatea actului educațional, să formăm un nucleu puternic al dascălilor curajoși care vor și își asumă schimbarea în toate formele ei de manifestare și, în mare parte, am reușit tot ceea ce ne-am propus. Astăzi am ajuns la ediția a7-a a conferinței noastre, DIALOG PENTRU SCHIMBARE, și suntem mândri să vă putem prezenta informații noi, sinteze și analize din sfera învățământului autohton realizate de specialiști cu nume și renume, idei de bune practici și surprize. Multe, multe surprize care să te ajute să te autodepășești ca dascăl, care să te învețe să țintești mai sus.

WhatsApp Image 2022-09-01 at 10.55_edited.jpg

Am ajuns aici datorita voua, tuturor celor care ati crezut in munca si proiectele noastre, tuturor celor care au prins curaj si au venit alaturi de noi sa infaptuiasca schimbarea.

Cum Pot Achita Biletul Meu?

Te rugam sa efectuezi plata biletului pe care il vei primi prin intermediul emailului, ca rezultat al inscrierii la conferinta, in contul ADS inregistrat la Banca Transilvania cu IBAN: RO14BTRLRONCRT0488375102. De la momentul receptionarii emailului ai la dispozitie 24 de ore pentru a efectua plata biletului. In caz de neplata biletul iti va fi anulat.

Multumim pentru intelegere!

DESPRE EVENIMENT

Intră şi tu în tabăra celor care #schimbă viitorul! Cum poti face asta? E simplu. Hai la #DialogPentruSchimbare, hai să vorbim despre cum găsim inspirația şi forța de a merge înainte, în sufletul fiecărui copil pe care îl formăm.

FINDING INSPIRATION IN EVERY CHILD va fi cea mai tare ediție a conferinței noastre de până acum. Avem atât de multe lucruri de împărtăşit cu tine şi ți-am pregătit atâtea surprize, încât ar fi păcat să ratezi acest eveniment. 

 

Surprize, dar și promoții inedite. În primele ore de la lansarea sesiunii de înscriere la eveniment, participanții EARLY BIRD care se grăbesc să-și achiziționeze biletul de participare vor plăti doar 80 de lei!!! Acestă promoție nu va ține mult însă, așa că achiziționează și tu repede un bilet. Sau mai multe. Pentru toți colegii tăi. Întreabă-i și pe ei și veniți împreună! Nu veți regreta. Prețul întreg al unui bilet este în cuantum de 150 de lei, deci reducerea este una substanțială și cu care nu te vei mai întâlni ulterior.

 

Specialiști de calibru în educație vor fi prezenți pe scena evenimentului nostru din 5 octombrie. De la această conferință nu vei pleca doar cu un bagaj informațional consistent, dar și cu încrederea restaurată în forțele proprii, cu creativitatea dată la maximum și cu tone de inspirație de gestionat și pus în practică pe tot parcursul anului școlar. Chiar dacă ești "doar" un profesor, vei putea seta trenduri la tine în școală, te vei remarca, vei ieși în evidență. Hai alături de noi, să te reinventezi și să schimbi educația în bine!

 

Împreună reușim să schimbăm viitorul!

Vreau Bilet

Dezvăluiri Din Culise

Dialog Pentru Schimbare este deja la a 7-a ediție. Pe 5 octombrie, în cadrul Universității Ovidius Constanța, la Amfiteatrul 103 din Campus, Corp A, Aleea Universității nr. 1, etajul 1, ne întâlnim să vorbim despre "Paradigma schimbării în sistemul educațional românesc actual".

 

Sintetizăm tendințele, identificăm influențele şi însumăm valorile. Demonstrăm că, pentru dascălii vizionari, elevii nu sunt provocare, ci inspirație. FINDING INSPIRATION IN EVERY CHILD este manifestul nostru de încredere şi sprijin pentru noua generație de copii. 

Am reunit pentru tine, în cadrul acestei conferințe, specialişti în educație, psihologie organizațională şi psihopedagogie, training şi leadership educațional, mindset şi management personal. 

Invitați La Dialog Pentru Schimbare

Speakeri SURPRIZĂ

WhatsApp Image 2022-09-20 at 9.53.14 AM.jpeg

ENACHE TUȘA

Profesor  Lect. Univ. Dr.

Ovidiu-Cupsa- foto.jpg

SORIN VIDIU CUPȘA

Conf. Univ. Dr.

bottom of page