top of page

CURS PENTRU CONCURSUL DE DIRECTORI 2021

Office Meeting

levelup

NOU!!! Curs complet de pregatire pentru CANDIDATII la CONCURSUL DE DIRECTORI DE SCOALA ce include ITEMI COGNITIVI si modele de PDI, precum si informatii despre principiile managementului educational si bibliografie!

Asociatia DASCALII SCHIMBARII
in parteneriat cu 
S.C. AFORTUNADO PLACE S.R.L.
ofera:
Curs complet de pregatire pentru CANDIDATII la CONCURSUL DE DIRECTORI DE SCOALA

De la cine vei invata sa fii cel mai bun in ceea ce iti propui?

 

Nicoleta Bercaru, profesor de Limba si Literatura Romana cu peste 20 de ani de experienta la catedra, cu 8 ani de cariera de exceptie ca director de scoala gimnaziala, absolventa de master in  Managementul Institutiilor Publice, in cadrul Universitatii Ovidius Constanta, expert in educatie, dascal vizionar, formator de generatii de copii cu zambet si curaj de afirmare, initiator de noi trenduri in educatie, consilier judetean si parlamentar, presedinte al Comisiei de Cultura, Culte si Monumente in cadrul Consiliului Judetean Constanta, este cea care vine sa dezlege tainele in Pregatirea pentru Candidatii la Concursul de Directori de Scoala, printr-un curs online oferit in parteneriat si cu sustinerea S.C. AFORTUNADO PLACE S.R.L., care se va ocupa de logistica necesara transmiterii live a acestui webinar.

Acum aproape 3 ani, Nicoleta Bercaru a decis sa transpuna in plan visul si pasiunea de o viata: dragostea pentru educatie si actul pedagogic. Astazi, este fondatorul si presedintele Asociatiei Dascalii Schimbarii, un vis ridicat la rang de tel, cu un plan bine pus la punct: acela de a genera #schimbare in sistemul educational romanesc. Un om care a avut si are curajul sa creada ca poate schimba mentalitati, ca poate schimba viitorul! 

Nu rata sansa de a deveni mai bun in ceea ce faci! Inscrie-te chiar acum la acest curs pentru a fi sigur ca nu pierzi aceasta ocazie!

Participarea la curs este conditionata de achitarea taxei de participare in valoare de 300 de lei.

Membrii activi ai ADS primesc o reducere directa de 20% si pot achizitiona cursul la pretul de 240 lei. Poti face plata cursului in contul IBAN RO14BTRLRONCRT0572509701, deschis la Banca Transilvania, apartinand partenerului nostru in acest proiect, S.C. Afortunado Place S.R.L., cu mentiunea Curs Pentru Directori 2021.

*Oferta este valabila in limita locurilor disponibile.

86934762_2655684731321870_5035012799873417216_o_edited.jpg

DIRECTOR DE
SUCCES

Inca mai stai sa te gandesti daca este posibil? Daca alegi sa inveti de la un om care a dezvoltat cu succes o cariera de director de scoala si a ridicat aceasta scoala in topul celor din judet, raspunsul este: DA, ESTE ABSOLUT POSIBIL! Pentru ca vei invata de la cei mai buni, pentru a fi cel mai bun!

Profesori-cancelarie-Pexels-e1558972315600.jpg

Ce cunostinte vei putea aprofunda urmand acest curs?

Discutarea și exemplificarea  ITEMILOR DIN BIBLIOGRAFIA DE CONCURS. Abilitati cognitive. Competente manageriale. Legislatie. Instrumente de marketing personal.
 

Scopul acestui curs este acela de a ghida pregatirea teoretica a candidatilor la concurs, dar nu se substituie bibliografiei si reprezinta prelucrari ale acelor zone teoretice pretabile specificului itemilor de tip grila. Se va avea in vedere: 
✅ pregatirea probei scrise cu exemple de itemi prin care se verifica abilitatile cognitive;
✅ pregatirea probei scrise cu exemple de  itemi prin care se verifica competentele manageriale;
✅ itemii vor fi organizati si exemplificati pe titluri bibliografice si pe capitolele fiecarei
carţi din bibliografie;
✅ pregatirea probei de tip interviu cu exemple de  itemi prin care se verifica, de asemenea,
competente manageriale raportate la cunoasterea, aplicarea si interpretarea unor aspecte legislative;
✅ verificarea nivelului de retentie a contextelor teoretice din bibliografie, propunandu-se autoevaluarea prin parcurgerea unui test-grila, având asociati câte 35 de itemi;
✅ pregatirea probei de interviu, reprezentand un indrumar privind redactarea unei scrisori de
intentie, respectiv modului in care se pregateste un interviu.

Cursul se va tine online pe platforma Google Meet, in data de 02 octombrie 2021, cu incepere de la orele 11.00 a.m. Webinarul va dura 4 ore, iar pentru pregatirea individuala de rezolvare a testelor si studiere a materialelor sunt alocate inca 6 ore. In cadrul cursului vor fi trecute in revista si explicate exemple de itemi pentru fiecare categorie din bibliografia de concurs, iar dupa curs veti primi exemple si teste pentru studiu individual. Participantii vor primi adeverinta de participare pentru o durata totala de 10 ore. Pretul cursului este de 300 de lei, iar pentru  inscrieri va rugam sa completati formularul de inscriere si sa anexati la final dovada achitarii cursului. Taxa de participare la webinar este in valoare de 300 de lei. Membrii activi ai ADS primesc o reducere directa de 20%, putand achizitiona acest curs la pretul de 240 lei. Poti face plata cursului in contul IBAN RO14BTRLRONCRT0572509701, deschis la Banca Transilvania, apartinand partenerului nostru in acest proiect, S.C. Afortunado Place S.R.L., cu mentiunea Curs Pentru Directori 2021.Ulterior inscrierii veti primi un email de confirmare. Link-ul pentru accesul la webinar il veti primi cu 24 de ore inainte de inceperea acestuia, via email.

Inscrie-te

Avem Nevoie De Sustinerea Ta!

bottom of page