top of page
Graduation
kid with graduation cap

Vreau
VCATALOG
in scoala mea!

Ready for School

O SCOALA DIGITALIZATA ESTE O SCOALA CASTIGATA!

Scoala SMART cu
VCATALOG in orice clasa!

Participa si tu la concursul nostru!

ADS in parteneriat cu firma VCATALOG.RO SRL lanseaza concursul "Vreau VCATALOG in scoala mea!

Esti dascal, elev sau parinte si te gandesti ca o scoala, poate chiar cea la care profesezi, inveti sau   ti-ai inscris copilul are nevoie sa fie dotata cu un catalog digital?

Atunci esti pe pagina web potrivita!

Din prima zi de activitate, ADS a sustinut si s-a declarat adepta a digitalizarii in scoli. De aceea, atunci cand a auzit despre proiectul  VCATALOG, al carui dezvoltator este VCATALOG.RO SRL, a dorit sa se implice pentru a participa la cresterea gradului de digitalizare in institutiile de invatamant.

VCATALOG este o platforma educationala informatizata care poate fi accesata de profesori, elevi si parinti, pentru a creste calitatea procesului educational prin asigurarea unei comunicari si interactiuni eficiente intre acestia.

Cu mic, cu mare, la concurs pentru digitalizare!

Pentru ca institutia scolara in care activezi sa devina mai buna, este important sa urmaresti si sa adopti transformarile erei digitale în care traim. VCATALOG este instrumentul perfect pentru ca institutiile de invatamant sa poata oferi elevilor un sistem integrat de comunicare/ transmitere/ receptionare a temelor, notelor si absentelor, iar acum ai ocazia sa castigi UN AN de acces ABSOLUT GRATUIT, insotit de suport tehnic premium si tot ce trebuie, pentru ca scoala ta sa fie în top! Fie ca esti dascal, elev sau parinte, iti inscrii scoala la CONCURS si de restul ne ocupam noi! Atat de simplu e! Si ca sa fie competitia si mai interesanta, vom oferi trei cataloage! Da, ai priceput corect! Trei scoli vor fi digitalizate prin intermediul ADS la finalul concursului! Inca mai stai pe ganduri?

After School
263537909_3210669472490057_6491913717886569240_n_edited.jpg
#STARTCONCURS

Suna bine, dar cum functioneaza treaba asta?

Votul tau conteaza! Stiu ca ai mai auzit asta, dar aici e chiar pe bune...

Nu e deloc complicat. Fiecare elev, profesor sau parinte interesat ca scoala lui sa aiba un astfel de instrument digital, o voteaza  completand corect si complet datele solicitate in formularul de mai jos. Noi vom monitoriza inregistrarile voastre si 

numarul cel mai mare de voturi exprimate pentru aceeasi institutie de invatamant, in ordinea inscrierilor pe site, va da numele scolii castigatoare.

 

Complicat?

      Iata un exemplu: Scoala A are in total 100 de voturi, Iar Scoala B are in total 99. Totusi scoala B poate fi castigatoarea, DACA intruneste cele 99 de voturi inainte ca scoala A sa le obtina, adica, daca mobilizarea participantilor votanti in cazul scolii B s-a manifestat intr-un timp mai scurt.

O "surpriza" trebuia sa existe, nu? Haideti sa vedem cat de uniti sunteti! Aveti insa grija sa nu va multiplicati votul. Ar fi pacat, il veti pierde, pentru ca il vom anula. La final, primele trei scoli clasate vor castiga un catalog digital marca VCATALOG!!!

Succes tuturor si: START CONCURS!

vreau si eu sA-MI INSCRIU SCOALA LA CONCURS!

Pentru a inregistra scoala preferata te rugam sa urmezi toti pasii indicati in formular.

Inca un pas si gata!

Scoala ta a fost inscrisa! Mobilizeaza cat mai multe persoane sa o voteze pentru a te asigura ca va iesi castigatoare!

Concursul nostru s-a incheiat. Urmareste-ne, in curand vom lansa cu siguranta altul!

Inscriere concurs
bottom of page